top of page
ÉTTEREM

BIER-LAK WELLNESS BALATONLELLE

Bier-Lak Apartman Ház Szállás Balatonlel

Kényeztető feltöltődést kínálunk

FINN SZAUNA

6-8 fős, minden igényt kielégítő finn szaunánk ideális választás, ha testi, lelki feltődésre vágysz. Kikapcsol, méregtelenít, ellazít.

RELAX SAROK

Pihentető kikapcsolódást kínál wellnessünk relax részlege. Szaunázás előtt, közben, után vagy épp a jaccuzziból kiszállva ideális helyszín a feltöltődésre.

DÉZSAFÜRDŐ

6 fős dézsafürdőnk ellazítja a fáradt izmokat, segíti a regenerálódást. Mindemellett pedig jó családi, baráti program is.

Kiknek ajánljuk wellnessünket?

Korosztálytól és nemtõl függetlenül mindenkinek javasolt a wellness életmód és akár évente pár wellness hétvége, aki arra vágyik, hogy sok-sok éven keresztül jól érezze magát a bõrében.

A wellness egy olyan életforma, amely maximális szabadságot biztosít. Nincsenek szigorú szabályok, az egészségét mindenki a neki leginkább megfelelõ módon õrizheti meg. Egy wellness hétvége az egyik legjobb kikapcsolódás egészségünk megóvása érdekében, ráadásul örök emlék marad. 

A testi-lelki-szellemi jólét és az alapelemek elválaszthatatlan összefüggésben vannak egymással. Ezért a lelki feltöltõdés és a társadalmi kapcsolatok is idetartoznak. A wellness aktív, egészségtudatos, örömteli és szociálisan, spirituálisan is kiegyensúlyozott életformát jelent, amely nagy beruházások nélkül mindenki számára megvalósítható.

 

Tehát mi a wellness? Az, ami az életben jó!

All Videos

All Videos

Megtekintés most
Bier-lak Étterem és Szállás Balatonlelle

“IGAZI BALATONI ÉLMÉNYEK

EGY KARNYÚJTÁSNYIRA”

LOCATION & CONTACT

CÍM ÉS KONTAKT

EMAIL: BIERLAKLELLE@GMAIL.COM

INFO ÉS FOGLALÁS: 

06 70 905 4000

BIER-LAK APARTMAN HOUSE 71

BALATONLELLE, MÁTYÁS KIRÁLY U. 69-71.

 

SZEZON NYITVATARTÁS:

NYITVA: MÁRC. 1. - DECEMBER 31.

JANUÁR - FEBRUÁR - NEM FOGLALHATÓ

bottom of page